ARC- Associació de Restauració i Comerç del Port de la Selva
  avís legal  

La titularitat del web www.arc-portdelaselva.com correspon a l'Associació de Restauració i Comerços del Port de la Selva (ARC).
Associació de Restauració
i Comerç del Port de la Selva
C. Platja, 2
El Port de la Selva
Cif G55043350

Els logotips dels restaurants i comerços, al igual que algunes de les seves imatges d'aquest lloc web www.arc-portdelaselva.com pertanyen a l'Associació de Restauració i Comerços del Port de la Selva (ARC).

L'Associació de Restauració i Comerços del Port de la Selva (ARC), no es fa responsable de l'ús que s'en pugui fer per part de tercers i/o usuaris de la xarxa sobre aquest web www.arc-portdelaselva.com.

l'Associació de Restauració i Comerços del Port de la Selva (ARC), no assegura que la informació que apareix en aquest web sigui correcte en la seva totalitat. En cas d'errors, L'Associació de Restauració i Comerços del Port de la Selva (ARC) agrairà les aportacions corraborades per a modificar o corretgir els errors que pugui tenir aquest web www.arc-portdelaselva.com.

L'Associació de Restauració i Comerços del Port de la Selva (ARC) es reserva el dret de dur a terme, sense previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda o en la configuració i presentació del web www.arc-portdelaselva.com.

AGENDA ARC PORT DE LA SELVA
       
crèdits //// info@arc-portdelaselva.com | El port de la Selva | Alt Empordà | Girona
  Segueix-nos a youtube ARC AL FACEBOOK